Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Wedding’ Category

Reception Syarifah Thaiyibbah & Shahrul Kamal – Bukit Jelutong Shah Alam

Shahrul Kamal & Syarifah Thaiyibbah – Wangsa Melawati




Advertisements

Read Full Post »

Reception at Dewan Perdana

The Reception, Sharina Dato Khalid Yunus & Afnal Rosli – Dewan Perdana Felda – 2 Ogos 2009

 

Read Full Post »

Reception Moqh & Eizah – Ulu Tiram 

 

Read Full Post »

Moqh & Eizah Punya Cerita

Congratulation to moqh & eizah akhirnya korang kawen jugak..kepada yang tak dpt tgk upacara ijab n kabul moqh korang leh tgk video nieee (lebih kurang camnie laaaa)

The Reception Eizah & Moqh at Kaed IIUM

 

Read Full Post »

Reception Yusri & Marsita

 

 

Read Full Post »

Reception Abu & Ezrina

Read Full Post »

Fuad & Yasmin couple yg happening..walaupon hujan mlm tu, event dorang tetap meriah gile..tgk jela gelagat makcik2 dorang niee siap perform khas untuk pengantin..

Last week dari kl aku bergerak ke penang utk shoot cikgu (pasangan mempelai) lepas habis jek shoot terus bergegas balik kl, sebab esok nyer pulak ade shoot kat kg pengantin setapak..hari nie pulak aku demam dah masuk 2 hari..tak tau kenape tiba2 antibodi aku nie tk kuat, sebab jarang sekali dapat demam niee..so aku harap semua kawan2 kat luar tu jaga kesihatan, sebab sekarang nie musim tk tentu..kejap hujan, kejap panas, kejap jerebu, kejap-kejap lapar..so macam-macam la hal nyer.

FUAD & YASMIN – Kg Pengantin Setapak

Cikgu Yang & Azri – Penang


Read Full Post »

Older Posts »