Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Portraiture’ Category

Fuad & Yasmin couple yg happening..walaupon hujan mlm tu, event dorang tetap meriah gile..tgk jela gelagat makcik2 dorang niee siap perform khas untuk pengantin..

Last week dari kl aku bergerak ke penang utk shoot cikgu (pasangan mempelai) lepas habis jek shoot terus bergegas balik kl, sebab esok nyer pulak ade shoot kat kg pengantin setapak..hari nie pulak aku demam dah masuk 2 hari..tak tau kenape tiba2 antibodi aku nie tk kuat, sebab jarang sekali dapat demam niee..so aku harap semua kawan2 kat luar tu jaga kesihatan, sebab sekarang nie musim tk tentu..kejap hujan, kejap panas, kejap jerebu, kejap-kejap lapar..so macam-macam la hal nyer.

FUAD & YASMIN – Kg Pengantin Setapak

Cikgu Yang & Azri – Penang


Read Full Post »

LOVE YOU

“It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it.”

Read Full Post »

Reception Zharif & Amylia

Read Full Post »

Reception Rizal & Hana

Wedding Reception Rizal & Hana, Lenggeng N.Sembilan

Wedding kali nie kat Lenggeng, pasangan pengantin mmg sporting di tambah plak ngan saudaramara yg riuh rendah yang membuatkan suasana time wedding nie happening..rizal & hana nie walaupon baru 1st time jumpe mudah mesra and membuatkan kitorg selesa shoot wedding pasangan nie..tgh2 sibuk2 shoot ternampak plak member aku, la rupe nyer kawan aku punye kawan punye wedding..kecik je dunia nie rupenyer. Rizal & Hana nie sebaya jek ngan aku cume beza nyer aku tk KAWIN Lagi ! ! hehehe

Read Full Post »

okey tuk 1st entry nie aku nk share gamba yang aku shoot kt Seremban bersama Udey, carlos and angah. mangsa nya ialah client CS iaitu pasangan Aileen n Ken..Shoot kali nie mmg best sebab dapat byk experience dan tgk sendiri mcm mane majlis nie berlangsung sebab nie la 1st time shoot Tea Ceremony..Family Aileen nie mmg sporting habis, so kitorg nak wat keje pon senang dan enjoy gile..Majlis nie berlangsung pada 23 july 08, lokasi di Taman Nee Yan Seremban..

Read Full Post »