Feeds:
Posts
Comments

Archive for June, 2009

Reception Yusri & Marsita

 

 

Read Full Post »

Reception Abu & Ezrina

Read Full Post »

Ade sorang member aku yang sangat berbakat, bukan pandai ambik gambar je..macam-macam dea boleh buat sebenarnyer..so dgn nie aku berharap korang dpt mengundi dea untuk merealisasikan impian dea berlakon dengan pelakon peberet dea..

apep

korang tak percaya ? tgk dea berlakon kat SINI

ingin lebih mengenali sang dea clik SINI plak k.

Read Full Post »

Fuad & Yasmin couple yg happening..walaupon hujan mlm tu, event dorang tetap meriah gile..tgk jela gelagat makcik2 dorang niee siap perform khas untuk pengantin..

Last week dari kl aku bergerak ke penang utk shoot cikgu (pasangan mempelai) lepas habis jek shoot terus bergegas balik kl, sebab esok nyer pulak ade shoot kat kg pengantin setapak..hari nie pulak aku demam dah masuk 2 hari..tak tau kenape tiba2 antibodi aku nie tk kuat, sebab jarang sekali dapat demam niee..so aku harap semua kawan2 kat luar tu jaga kesihatan, sebab sekarang nie musim tk tentu..kejap hujan, kejap panas, kejap jerebu, kejap-kejap lapar..so macam-macam la hal nyer.

FUAD & YASMIN – Kg Pengantin Setapak

Cikgu Yang & Azri – Penang


Read Full Post »