Feeds:
Posts
Comments

Archive for February, 2009

PERHATIAN ! !

hari nie senior aku menghadapi masalah besar..rumah dea kena pecah..benda yang penting hilang, so harap korang dapat membantu kalau ade sesape yang nak jual macbook n iphone murah..macbook serial num – 4H6258NQU9B, iPhone serial num – 7R733385VRO..harap sape2 yang jumpe barang nie tolong info kat num nie 0172843200-udeyismail

kerjasama anda semua sgt dihargai..tolong sebarkan info nie..thanks

Advertisements

Read Full Post »

Merempit di dataran

Semalam aku ke Dataran Merdeka, saje2 la nak tgk mat-mat rempit beraksi..aku dpt info nie pon kat tv, makin hebat !! mat-mat rempit skrg nie siap advertise kat tv lagi..selalu nyer mat-mat rempit yang lepak kat Dataran nie bile malam minggu jek.tapi semalam berbeza sekali, mat-mat rempit berkumpul waktu siang yang peliknya semua tak naik dah RXZ, EX5 mahupun 125Z ..lagi satu info yang best aku dpt tau, mat-mat rempit nie datang dari setiap pelusuk dunia..nie kire perhimpunan besar bagi dorang la nie..masing-masing nak tunjukkan kehebat masing-masing..tapi semua dah tukar naik basikal, so aku sempat la skodeng ape yg dorang nie buat..so enjoy la tgk pic skodeng aku niee.


nie race director, dea la yang tukang usha line clear ke tak..so dea dah tgk jam 3.30 time yang cantik tuk start kan race.


nampaknye semua rempit-rempit dah tak sabar nak race


nie pulak moto tv, ade live kat tv tuhh,  dorang nie la yang shoot kalau nak tau


baju kuning tu wakil rempit dari malaysia


pakcik polis pon ade, tapi jgn salah anggap sebab nie race yang sah disini undang-undang, dea akan memastikan track selamat digunakan


nampaknye semua rempit2 dapat pulang dengan selamat..terima kasih pakcik polis.


le tour de langkawi rupenyer..good luck pada pemenang..malaysia boleh ! ! kita cuba lagi tahun depan

Read Full Post »

merapu dan terus maju

Tetiba hr nie mcm tk boleh nk lelap, tak tau kenape n otak aku mcm tk berenti-renti memikirkan sesuatu.. titt !! titt !! bunyi jam aku menandakan dah pukul 4.00 pagi..puas aku fikir kenape dengan aku nieeee sebab perkara ini jarang2 berlaku..adakah ini mungkin sebab hormon testosterone aku yang tk seimbang..tetiba terlintas kat kepala, kalau aku update blog pon cantik jugak nieee..puas aku cari idea ape nak cerita kt sini sebab aku bukan lah penulis licik mcm mukhriz latif mahupun bergurindam mcm mas gibek..aku mencapai keyboard lalu menekan butang-butang ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ dan terbentuk la ayat seperti yang korang bace niee..aku merapu dan merapu lagi tanpa menghiraukan keadaan sekeliling yang suram.

Ahaaaa aku terfikir kejadian pagi tadi yang aku rase lucu..cerita dea berbunyi begini..dlm pukul 8 pagi tadi aku pegi kedai beli nasi lemak, makcik kasi nasi lemak 8 bungkus biase punye..sedang makcik tu tgh bungkus2, mate aku melilau n ternampak kat seberang jalan sane ade org jual buah..hati aku terdetik kalau beli pisang pon layan gak nieee.. lepas aku selesai berurus niaga dgn makcik nasi lemak aku melangkah pegi keseberang jalan.. sedang aku belek2 pisang dtg la satu makcik nak beli buah manggis mcm nie dialog dea lebih kurang

makcik : apek manggis nie mcm mane kira ?

apek: satut kilo lima lingit

makcik: Manis tak ?

apek: ini manggis misti manyak manis punya, kalau tala manis itu manggis tala bayar punyaaa..

makcik: kalau macam tu u kasi la manggis yang tala manis punye

apek: apasat mau yg tala manis punyaa ?

.makcik: yela kalau yg tala manis tala bayar maa

aku kat sebelah sengeh jekk laa and apek tu pon dah tepuk dahi…pastu aku pon cabut laa bile dah bayar..aku fikir2 balik kelakar gilee.
Sekarang nie dah kul 430 aku rase baik aku tido.. lagi pon takde benda dah nak merapu kat sini..owhh selamat hari kekasih tuk semua kekasih2 diluarsana..hehe

Read Full Post »

Mukhrizal & Suzarenne

Reception mukrizal and renne at Dewan Merak Kayangan KL

Read Full Post »

Man.U vs Liverpool

bkn nak cerita pasal bola pon..tapi kali nie nak cerita pasal client CS yang diehard fan M.U ngan Liverpool..si suami peminat M.U dan si isteri pula minat kt Liverpool..pelik juga minat dorg nie lain plakk, sebab selalu couple mesti citarasa same but dorg nie unik skit..bile tgk bola aku gerenti mesti riuh rendah, yela fan M.U ngan Liverpool mane ngam….So aku harap korang bahagia sehingga akhir hayat n boleh gaduh time tgk bola jekk lepas tuhh kena sayang-sayang balik..hehe..Jersi yg kat atas tu pakai selalau walau pon Ila dapat jersi M.U n Nadzry dapat jersi Liverpool..ok beb enjoy ur new life as husband n wife..peace

 

Read Full Post »