Feeds:
Posts
Comments

Archive for December, 2008

Bye Bye 2008

Good bye 2008 and pleazz bring something better for 2009

Arghh pejam celik dah habis pon 2008 now dah masuk 2009, umur pon makin lame makin meningkat..mcm mane pon bersyukur sebab dapat lalui liku² 2008 dengan jayanya..harap² 2009 lebih bewarna warni dan rezeki lebih melimpah-limpah walaupon byk yg tk sempat nk capai lagi.

words describe
2008 – confusing, excitable, crazy (not what I expected, but fun)

2009 – focus ! focus ! focus !

2009 here i come !

13

Read Full Post »

Sekian lame menyepi and tk update² blog nieee..kali nie entry tuk reception Nik Faizah n Fairuz…reception nie berlangsung kt dewan perdana felda..cerita pasal dewan perdana felda niee, kalau photographer yg nak shoot kt sini mesti mengeluhhh..sebab musabab nyer dewan nie sesgt lahh tinggi dah menyukarkan tuk bounce flash and lighting kat dewan niee sesgt laaa hampehh..tapi yg special plak, dewan nie cantik and makanan dea sodap..congrat to nik and fairuz semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat

41

11

21

91

10

111

12

fr

img_9027

14

16

img_9325

17

18

19

20

Read Full Post »

Semlm merupakan hari raye Aidiladha yg disambut selepas lebih kurang 2 bulan hari raye Aidilfitri..Hari raye aidiladha is also commonly known as Hari raye korban or hari raye haji..Selepas bersembahyang upacara korban akan dimulakan..lembu yang dikorbankan akan disembelih secara beramai-ramai sebelum dibahagikan kepada orang ramai, terutamanya golongan fakir miskin..Semlm sempat aku join ahli-ahli surau area umah aku melaksanakan korban niee(join tgk jelaa hahaha)..walaupon hr hujan tk berenti, ibadah korban nie mesti diteruskan jugak..ramai kanak-kanak, makcik-makcik, nenek-nenek dan warga asing join menolong walaupon ade gak yg tolong menyibuk jekk..lagi ramai lagi memeriahkan suasana so tk kiralah yg tolong tu secara langsung or secara tidak langsung..Semlm sempat jugak la aku ambik sekeping dua gambar..tu pon dr jauh sebab hujan tk berenti sampai ke petang..Happy Eid al-Adha 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Read Full Post »