Feeds:
Posts
Comments

Archive for November, 2008

Symbol of your love

Your wedding ring is a symbol of your love and commitment, so kalau nak cari wedding ring tuhh bwk la partner pie sekali baru la best n both can appreciate..yela wedding ring nie kan something that you will be wearing every day for the rest of your life..so beli tu biar la comfortable on your jari dan poket gak ehh..nie tidak yg ladies tu nk dimond yg besar gilee so kesian la skit kat partner tuu hehe..

arnida

2002

_mg_8240

lilynjan

lin

_mg_8226

afaf

Read Full Post »

Jom cuba nasib

mohh kite cuba nasib..submit gamba┬▓ happy mane tau lehh menang camera sony T77 ­čÖé

apasal la embed aku tk keluar nieee..klik jela kt link tu kalau nk join contest nie

Read Full Post »

Demam dtg lagi

hr nie dah masuk hr ke 2 aku demam..hr ahad hari tuhh mmg dah rase tk sedap badan mcm nk demam tapi lupe nk telan ubat cepat┬▓ kalau tk mesti ok nyerr..aku rase nie mesti sebab cuaca yg kejap hujan, kejap panas dan kejap mendung..nak wat camne nie la culture kt malaysia (weather sebenarnye tp ketua studio aku ckp culture) kalau antibody tk kuat mmg tk tahan badan..harap┬▓ sok aku pulih seperti sedia kala dan boleh gie keje blk..aku pon dah rindu kt ketua studio hehehe…pastu aku ade dgr cite masjibek ngan seniornya moqh dah blk dari kota singa..dorang nie mesti ade bwk ole┬▓..sebab selalu kalau dak┬▓ nie gie outstation mesti tk lupe nyer kat officemate, mesti bwk buah tgn..10 minit lepas alhamdulillah baru jek tadi aku ym ngan moqh dorg dah selamat sampai n dah ade kat office..syukur sgt pesawat air asia tu selamat mendarat, sebab dgr kabar angin pesawat dr singapore ke kl yg masjibek ngan moqh naik, terbang senget sepanjang jalan..tak tau le ape dak┬▓ nie bwk blk..hehehe

Read Full Post »

Get Healthy

Mari kite sarungkan kasut sukan masing┬▓..mari kita bersenam untuk mengekalkan tahap kecergasan fizikal & mental..sape mau kelihatan menawan dengan pinggang yang ramping lagi seksi, perut yg tiada babat (lemak) ayuhhh kite mulakan bersenam ! !

img_1806

RUNNING  (tk memerlukan peralatan yg canggih, hanya perlu kasut dan socks yg selesa)

– Running improves your health
– Running improves your energy levels
– Running is versatile and inexpensive
– Running can help with stress relief
– Running reduces the risks of blood clot formation
– Running strengthens your heart

so tunggu ape lagi yohhh kite berlari..hehehe bkn ape sebab babat aku dah mula membiak sebab tahap nafsu selera makan aku makin besar, lagi┬▓ skrg nie ka bwh office aku baru bukak oldtown coffee..so pantang org ajak je aku On..Lebih kurang 3 hingga 4 bulan jugak la rasenye aku tk running, sebab sebelum tu rajin jugak la aku pie running petang┬▓ kat port yg strategik lagi best..sebab ape best ? sebab kat taman nie byk org┬▓ yg boleh kasi motivation..sape org┬▓ tu ? ermm sape lagi kalau bukan awek┬▓..heheh pada yg single mcm aku takpe..kalau double awasi teman┬▓ anda semua hehehe..kalau boleh sekali sekala bwk la teman┬▓, awek┬▓, scandal┬▓ tu dating sambil bersenam..dgn itu aku cadangkan kat lelaki┬▓ di luar sana kalau sengkek tu bwk la awek┬▓ pie running kat mane┬▓..bkn ape save skit duit tuu kalau tak sekali keluar pon busuk┬▓ RM50 gak la hbs kann..

img_1830

nie aku tgh siap┬▓ nak pie berlari nieee..korang bile lagi ?

img_1842

Sebelum lari tuhh streching la dulu mane tau nanti terkejut plak urat saraf..

RUN FOR YOUR HEART


Read Full Post »

hari nie aku gagahkan diri tuk update blog aku yg jarang update sebab bz dgn kerja┬▓ yg perlu disettlekan secepat mungkin..bkn aku sorg je yg bz tp teman┬▓ sekerja aku semua turut serta menyibukan diri..kalau tk percaya tgk jela gelagat┬▓ JKK Kampung CandidSyndrome yg bertungkus lumus dan bersatupadu utk membersihkan kampung (tiru ayat moqh)..gelagat semua yg keletihan berjaga sampai pagi buta, bile dah tk tahan nie la gaya┬▓ freestyle dorg..

Udey dublin ,
3020258590_ea0da50990

Moqh dhabi,
3020405862_cb49a3a708

Tarm Dugem,
31-460x309

Mas Jibek (time nie dea masih bertahan lg)
3020635634_bb8f8d5534

3019576157_d40ca39142

4.30am video by udey

Read Full Post »